Om oss

Vilka vi är, vad vi gör & hur vi kan hjälpa dig.

Om oss

H&MV Engineering är ett välkänt företag inom elbranschen. Företaget grundades 1997 och blev snabbt ledande specialister inom högspänningsöverföring och distributionssystem.

Vår ledande position på marknaden låter oss expandera till allt fler länder – vi finns för närvarande i Europa och Asien, där utforskar vi ständigt nya möjligheter att expandera och hitta nya vägar att utnyttja de erfarenheter vi får genom internationellt arbete.

Vårt huvudområde är design och konstruktion av transformatorstationer upp till 400kV. Vi har genomfört projekt inom en rad olika sektorer – överföring och distribution, förnybar energi, datacenters, tillverknings- och läkemedelsindustrin för att nämna några.

Vår koncernledning

Vårt team är inte bara högt kvalificerade och erfarna, de genomgår även regelbundet specialiserad utbildning – det är därför vi är redo för utmanade högspänningsprojekt

Andreas Grøsvik Laukhamar
Vd Norden

Läs mer...

Andreas började på H&MV 2018. Han har tidigare erfarenhet från konsultbranschen och i Statnett som en mycket framgångsrik projektledare.
Från början har Andreas bidragit till både affärsutveckling och verksamhet genom att leda och leverera projekt i Norden.

PJ Flanagan
Vd

Läs mer...

PJ har arbetat inom H&MV Engineering sedan 2000 och har över 20 års erfarenhet inom högspänningsindustrin. Som VD leder PJ personligen ett högt motiverat, kvalificerat och erfaret team. Han har arbetat på alla nivåer inom organisationen och har sett företaget växa ifrån grunden till att bli ett av de ledande på markanden.

John Stokes
Vice Vd

Läs mer...

John anslöt sig till H&MV 1999 ifrån ESB, och har genom sina 22 år i högspänningsindustrin samlat på sig mycket omfattande kunskaper om systemdesign och driftsäkerhet. Johns kombinerade roll som både kommersiell och teknisk direktör säkerställer fortsatt framgång för H&MV genom ett starkt fokus på säkerhet och kvalitet samtidigt som vi levererar skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Enda Molloy
Direktör Tillgångsförvaltning

Läs mer...

Enda har 18 år av erfarenhet i elkraftindustrin. Efter han började i H&MV i 2001 har Enda haft roller så som serviceingenjör, underhållschef och direktör för tillgångsförvaltning. Enda är också ansvarig för implementeringen av det integrerade ledningssystemet för HMS och kvalitet. Enda har varit drivkraft för företagets utvigning internationellt. Enda ansvarar också för strategisk marknadsutveckling.

Kieran Morris
Finansdirektör

Läs mer...
Kieran har arbetat i H&MV Engineering som kommersiell chef sedan 2013 och övertog som finansdirektör i 2020. Kieran har utbildning från Univeristy of Limerick, har bachelor i finans & bokföring och är en ACCA-kvalificerad bokförare. Kieran har omfattande expertis och kunskap om alla aspekter av ekonomisk och kommersiell förvaltning på tvärs över flera jurisdiktioner. Kieran har haft ansvar för utförandet av projekt genom strategiutveckling och implementering i flera länder. Som en del av koncernledningen i H&MV är Kieran en orienterad och kompetent ledare och ger vägledning när det gäller kommersiell och ekonomisk ledning.

Ackrediteringar

Ackrediteringarna nedan visar att H&MV Engineering arbetar efter ledningssystem av hög klass och att vi arbetar med ständiga förbättring av vårt arbete.

Gå med i vårt lag

Om du har talang, kunskap, erfarjoingamedivartenhet och vill arbeta för ett företag som kommer att värdera dig för dina förmågor, är det dags att lära dig mer om vad H & MV Engineering kan erbjuda dig.

Som en av de ledande företagen inom högspänningsförsörjning, underhålls- och ingenjörstjänster söker vi bara de bästa och mest begåvade individerna för att delta i vårt växande lag.

Vi har möjligheter till de bästa och ljusaste teknikerna, teknikerna och specialisterna. Våra ingenjörer och tekniker utmanas och får specialisera sig i sina intresseområden när de tjänar våra kunder.

Nuvarande lediga platser:


Utvecklingsprogram:

Graduate Development Programme - Ireland

H&MV Ingenjörsutvecklingsprogrammet, med en varaktighet av 2 år, består av 4 rotationer genom idrifttagning och design, med valfri rotationsdel med vår underhållsavdelning.

Vårt utbildningsprogram är inriktat på att hona in på de färdigheter och kunskaper som de akademiker fått under hela sin utbildning, formar dem till erfarna elektrotekniker.

H&MV erbjuder också våra kandidater möjlighet att bli medlem av Engineers Ireland, som hjälper dem med processen att bli Chartered Engineers.

Apprentice Development Programme - Ireland

H&MV Engineering har ett unikt lärlingsutvecklingsprogram för arbetskraftsfaser inom SOLAS Electrical Apprenticeship.

Detta är ett ändamålsbyggt utbildnings-, utvecklings- och utbildningsprogram för högspänningslärareelektriska och utrullas till alla våra lärlingar.

De moduler som ingår i lärlingsutvecklingsprogrammet omfattar:

  • Stationer, Säkerhet,
  • Skydd och kontroll,
  • Underhåll,
  • Driftsättning,
  • Kablar och Design.

Programmet har utformats för att ge våra lärlingar det ideala forumet för att lära sig och utveckla den kompetens och kunskap som krävs inom högspänningsindustrin med hjälp av mentorskap, uppmuntran och bedömning.

H&MV investerar tungt i utbildning och utveckling av personal varje år och vi ser detta program som ett ytterligare initiativ som kommer att locka fler människor att gå med i H & MV-teamet, eftersom vi fortsätter att ge utmärkta karriärmöjligheter för ärliga, pålitliga och hårt arbetande personer.

Om du vill ansöka, skicka ditt CV till recruitment@hmveng.ie.