Om oss

Vilka är vi, vad vi gör & hur kan vi hjälpa dig.

Om oss

H&MV Engineering är ett företag med stor erfarenhet inom elkraftbranschen. Företaget grundades år 1997 och vi har snabbt blivit en ledande specialist i elektriska anläggningar för elnät och industri inom hög- och mellanspänning.

Vi expanderar nu med verksamhet i alltfler länder – vi finns för närvarande i Europa och Asien där vi erbjuder vår internationella kapacitet och erfarenhet.

Vår främsta expertis ligger inom konstruktion och byggande av transformatorstationer upp till 400 kV. Vi har genomfört projekt i många sektorer – överförings- och distributionssystem, förnybara energikällor, datacenter, tillverkning och läkemedel för att nämna några.

Vår koncernledning

Vårt team består av högt kvalificerade och erfarna medarbetare som fortbildas regelbundet.
Det gör företaget redo för uppdrag inom alltfler områden.

JP Flanagan
Vd

Read More

PJ har sedan år 2000 arbetat med H&MV Engineering och har över 20 års erfarenhet i branschen högspänning. Som Vd leder PJ personligen ett högt motiverat, kvalificerat och erfaret team. Han har arbetat på alla nivåer i organisationen och har sett företaget växa från sin linda till en av de ledande aktörerna i marknaden.

John Stokes
Vice vd

Read More...

John kom till H&MV-laget från ESB år 2001, och genom sina 22 år i tjänst inom kraftindustrin har han djupgående tekniska kunskaper om systemdesign och driftssäkerhet. Johns kombinerade roll som både kommersiell och teknisk direktör säkerställer fortsatt framgång för H&MV genom ett starkt fokus på säkerhet och kvalitet samtidigt som vi levererar skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Enda Molloy
Direktör Tillgångsförvaltning
(Asset Management)

Read More...

Enda har 18 framgångsrika års erfarenhet arbetar i elektriska kraftindustrin. Han började på H&MV Engineering 2001. Enda har haft roller som servicetekniker, underhållschef och därefter chef för kapitalförvaltning. Enda har också ansvat för genomförandet av principen för HSQE – integrerade ledningssystem.

Tom Ryan
Finansdirektör

Read More...

Tom har över 20 års erfarenhet av att arbeta i elektriska entreprenadverksamhet har tillbringat över 14 år med Kirbygruppen Engineering som Finance Director och därefter Business Development Director. Tom har även arbetat som konsult åt en mängd olika branscher bland annat avfall till energi och mekanisk entreprenad. Tom började H & MV i augusti 2015 som Finance Director och agerar sekreterare till koncernens viktigaste styrelse och ansvarar för alla kommersiella övervakning och kontraktsförhandlingar. Han innehar en examen i företagsekonomi från University of Limerick och innehar en post graduate Diploma i professionell redovisning från UCD. Han är medlem av Institute of Chartered Accountants i Irland.

Ackrediteringar

Ackrediteringarna nedan visar att H&MV Engineering arbetar efter ledningssystem av hög klass och att vi arbetar med ständiga förbättring av vårt arbete.

Head Office

HEAD OFFICE

Unit 35
McLoughlin Road
National Technology Park
Castletroy
Limerick
info@hmveng.ie
+353 61 35 74 96

Dublin Office

DUBLIN

Unit B10
Kingswood Business Park
Naas Road
Dublin 22
info@hmveng.ie
+353 1 531 28 96

UK Office

UK

Portland House
Bressenden Place
London SW1E 5RS
info@hmveng.co.uk
+44 208 43 36 788

Northern Ireland Office

NORTHEN IRELAND

Forsyth House
Cromac Square
Belfast BT2 8LA
info@hmveng.co.uk
+44 208 43 36 788

NORWAY

NORWAY

Strandgata 18
3960 Stathelle
info@hmveng.no
+47 219 88 929

India

INDIA

MIG 262, New ASTC HUDCO
Near Ring Road, V.O.C Nagar
Hosur – 635109, Tamil Nadu
+91 967 75 88 188

Sverige

H&MV Engineering Sverige AB
Engelbrektsgatan 9 – 11
SE-114 32 Stockholm
Sverige
+46 840 304 925