Om oss

Vilka vi är, vad vi gör & hur vi kan hjälpa dig.

Om oss

H&MV Engineering är ett välkänt företag inom elbranschen. Företaget grundades 1997 och blev snabbt ledande specialister inom högspänningsöverföring och distributionssystem.

Vår ledande position på marknaden låter oss expandera till allt fler länder – vi finns för närvarande i Europa och Asien, där utforskar vi ständigt nya möjligheter att expandera och hitta nya vägar att utnyttja de erfarenheter vi får genom internationellt arbete.

Vårt huvudområde är design och konstruktion av transformatorstationer upp till 400kV. Vi har genomfört projekt inom en rad olika sektorer – överföring och distribution, förnybar energi, datacenters, tillverknings- och läkemedelsindustrin för att nämna några.

Vår koncernledning

Vårt team är inte bara högt kvalificerade och erfarna, de genomgår även regelbundet specialiserad utbildning – det är därför vi är redo för utmanade högspänningsprojekt

PJ Flanagan
Vd

Läs mer...

PJ har arbetat inom H&MV Engineering sedan 2000 och har över 20 års erfarenhet inom högspänningsindustrin. Som VD leder PJ personligen ett högt motiverat, kvalificerat och erfaret team. Han har arbetat på alla nivåer inom organisationen och har sett företaget växa ifrån grunden till att bli ett av de ledande på markanden.

John Stokes
Vice vd

Läs mer...

John anslöt sig till H&MV 2001 ifrån ESB, och har genom sina 22 år i högspänningsindustrin samlat på sig mycket omfattande kunskaper om systemdesign och driftsäkerhet. Johns kombinerade roll som både kommersiell och teknisk direktör säkerställer fortsatt framgång för H&MV genom ett starkt fokus på säkerhet och kvalitet samtidigt som vi levererar skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Enda Molloy
Direktör Tillgångsförvaltning

Läs mer...

Enda har 18 år av erfarenheter i elkraftindustrin. Efter att ha anslutit till H&MV under 2001 har Enda utvecklats genom företaget och har haft roller så som serviceingenjör, underhållschef och slutligen direktör för tillgångsförvaltningen. Enda är också ansvarig för implementeringen av det integrerade ledningssystemet HSQE.

Patrick O’Meara
Finansdirektör

Läs mer...

Patrick O’Meara har arbetat som internationell ekonomichef i H&MV Engineering sedan 2018 och identifierades snabbt som en efterträdare till den tidigare finansdirektören nær han pensionerade sig.

 

Patrick blev et uppskattad medlem av företaget med erfarenhet från Intel där han hade tillbringat de senaste 7 åren inom internationell ekonomi, drift och facilitet. Patrick har dessutom omfattande erfaring från sin tid med Big 4 Accounting Firm, Ernst & Young (EY) i deras revisionsavdelning för Dublin på deras kontor i London, Edinburgh och Newcastle där han var chef för et outsource team för finansiella tjänster med internationella bankkunder.

 

Patrick har en kandidatexamen i Business och är medlem i Chartered Certified Accountants.

Ackrediteringar

Ackrediteringarna nedan visar att H&MV Engineering arbetar efter ledningssystem av hög klass och att vi arbetar med ständiga förbättring av vårt arbete.

Gå med i vårt lag

Om du har talang, kunskap, erfarjoingamedivartenhet och vill arbeta för ett företag som kommer att värdera dig för dina förmågor, är det dags att lära dig mer om vad H & MV Engineering kan erbjuda dig.

Som en av de ledande företagen inom högspänningsförsörjning, underhålls- och ingenjörstjänster söker vi bara de bästa och mest begåvade individerna för att delta i vårt växande lag.

Vi har möjligheter till de bästa och ljusaste teknikerna, teknikerna och specialisterna. Våra ingenjörer och tekniker utmanas och får specialisera sig i sina intresseområden när de tjänar våra kunder.

Nuvarande lediga platser:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.


Utvecklingsprogram:

Graduate Development Programme - Ireland

H&MV Ingenjörsutvecklingsprogrammet, med en varaktighet av 2 år, består av 4 rotationer genom idrifttagning och design, med valfri rotationsdel med vår underhållsavdelning.

Vårt utbildningsprogram är inriktat på att hona in på de färdigheter och kunskaper som de akademiker fått under hela sin utbildning, formar dem till erfarna elektrotekniker.

H&MV erbjuder också våra kandidater möjlighet att bli medlem av Engineers Ireland, som hjälper dem med processen att bli Chartered Engineers.

Apprentice Development Programme - Ireland

H&MV Engineering har ett unikt lärlingsutvecklingsprogram för arbetskraftsfaser inom SOLAS Electrical Apprenticeship.

Detta är ett ändamålsbyggt utbildnings-, utvecklings- och utbildningsprogram för högspänningslärareelektriska och utrullas till alla våra lärlingar.

De moduler som ingår i lärlingsutvecklingsprogrammet omfattar:

  • Stationer, Säkerhet,
  • Skydd och kontroll,
  • Underhåll,
  • Driftsättning,
  • Kablar och Design.

Programmet har utformats för att ge våra lärlingar det ideala forumet för att lära sig och utveckla den kompetens och kunskap som krävs inom högspänningsindustrin med hjälp av mentorskap, uppmuntran och bedömning.

H&MV investerar tungt i utbildning och utveckling av personal varje år och vi ser detta program som ett ytterligare initiativ som kommer att locka fler människor att gå med i H & MV-teamet, eftersom vi fortsätter att ge utmärkta karriärmöjligheter för ärliga, pålitliga och hårt arbetande personer.

Om du vill ansöka, skicka ditt CV till recruitment@hmveng.ie.

Head Office

HEAD OFFICE

Unit 35
McLoughlin Road
National Technology Park
Castletroy
Limerick
info@hmveng.ie
+353 61 35 74 96

Dublin Office

DUBLIN

Unit B10
Kingswood Business Park
Naas Road
Dublin 22
info@hmveng.ie
+353 1 531 28 96

UK Office

UK

Portland House
Bressenden Place
London SW1E 5RS
info@hmveng.co.uk
+44 208 43 36 788

Northern Ireland Office

NORTHEN IRELAND

Forsyth House
Cromac Square
Belfast BT2 8LA
info@hmveng.co.uk
+44 208 43 36 788

NORWAY

NORWAY

Strandgata 18
3960 Stathelle
info@hmveng.no
+47 219 88 929

India

INDIA

MIG 262, New ASTC HUDCO
Near Ring Road, V.O.C Nagar
Hosur – 635109, Tamil Nadu
+91 967 75 88 188

Sverige

H&MV Engineering Sverige AB

Kistagången 20,

164 40 Stockholm

Sweden